5.4.11

Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις: "Το Θέρος του Δημήτρη Πέτρου"

Dimitris Petrou /Θeros spring/summer 2011 (promo teaser) from haris farsarakis photography.

Όσοι με ξέρετε καλά, γνωρίζετε πως στον χώρο της ελληνικής μόδας -όπως αυτή υφίσταται- ξεχωρίζω ένα συγκεκριμένο σχεδιαστή, τον Δημήτρη Πέτρου. Άνθρωπο προικισμένο και φύσει ταλαντούχο.

Ο Δημήτρης διαπρέπει στο επάγγελμά του με ξεχωριστό τρόπο. Ήδη από την παρθενική του συλλογή, καθιέρωσε το προσωπικό του ύφος και από τότε συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει είτε παρακολουθούμε μια επίδειξη, είτε ξεφυλλίζουμε το editorial ενός περιοδικού. Η συμπεριφορά του εξυψώνει ακόμα περισσότερο τα ρούχα που δημιουργεί και αυτά αντανακλούν άριστα τον ίδιο: ευγένεια, χαμόγελο και δυναμική συμπληρώνουν ένα brand, το οποίο στα μάτια όλων είναι αψεγάδιαστο.

Σε λίγες μέρες, ο Δημήτρης θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή. Η ιστορία που θα διηγηθεί αφορά τους θεριστές του καλοκαιριού, αγόρια και κορίτσια που συναντούν τον έρωτα περικυκλωμένοι από στάχυα. Γήινες και φυσικές αποχρώσεις που συναντούν φυσικά υλικά όπως το δέρμα, το μετάξι το λινό με εμβόλιμα άλλωτε το denim άλλοτε το δέρμα πύθωνα. Το μακιγιάζ των μοντέλων θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Μαρκετάκης από την Max Factor.

Την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 στις 21:00 στο Θησείο ο Δημήτρης Πέτρου παρουσιάζει το δικό του "Θέρος".

Άλλωστε μέχρι τώρα έσπειρε καλά.

5 σχόλια: